01 March 2015

Pesta layang-layang

Teks oleh: Nor saadah Abdul Talib

Assalamualaikum wbt

Alhamdulillah semalam kami sempat pergi pesta layang2 di Pasir Gudang. Sangat menarik sebab ni kali pertama kami pergi. Ummi pergi dengan Hannah Harith dan keluarga pengasuh mereka dahulu. Walaupun cuaca panas, angin bertiup kencang. Jom layan gambar2 masa di festival layang2 tu

Pesta Layang-layang 2015 peringkat antarabangsa
                                         

                                         
Hannah dengan payung frozen

Harith memang kena pegang je. Kalau tak, tak terkejar.hihi
                                         


Ummi dan kakak :)
                                         


layang-layang bentuk sotong

Sebelum berangkat ke pesta layang2, ummi bawa bekal air siap2. Perfomace Drink la apa lagi. Hihi. Minuman elektrolit terbaik dari Shaklee. Penting untuk kekalkan kestabilan eletrolit dalam badan dan elakkan dehydarasi. Tanpa perasa dan pewarna tiruan,tanpa gula, tanpa bikarbonat. Sedap tau minum sejuk2. 



Serba sedikit info mengenai Perfomance Drink 
~ pertama kali dihasilkan pada 1980-an oleh saintis Shaklee dari Universiti Yale bagi tujuan projek penerbangangan Daedalus (projek penerbangan berkuasa manusia)
~Berjaya mencipta rekod apabila misi Daedalus berupaya terbang sejauh 72 batu mengelilingi lautan dan rekod masih dipegang sehingga kini.
~Minuman rasmi untuk angkasawan NASA, Amerika Syarikat
~Mempunyai rumusan OptiCarb yang sudah dipatenkan dan diuji secara klinikal dapat meningkatkan tenaga otot sebanyak 6 kali ganda.
~Mempunyai lebih 67%otot glikogen (sumber tenaga) dan menyediakan tenaga dari 3 jenis karbohidrat dengan segera.

Haa..menarik kan Perfomance Drink ni? Bukan sahaja natural, malah memberi tenaga juga. Selain daripada tu, bagi individu yang buat kerja luar dan lasak, daya tahan otot dapat dipanjangkan. Dengan kata lain, lambat rasa letih. Patutla cergas je anak2 semalam masa Pesta Layang2 tu. Hihi..dapat tenaga segera daripada Perfomance Drink

Anda pula macam mana?Sekadar minum air kosong atau minuman isotonik musim panas ni?

Salam sayang


| Adah Talib | 0167187143 | norsaadahabdultalib@gmail.com

*produk ini tidak bertujuan merawat atau menyembuhkan penyakit. Sila dapatkan nasihat daripada doktor terlebih dahulu
.


                                         






3 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Wr Wb

    Apakah Anda memiliki masalah keuangan dan Anda sedang mencari bantuan Pinjaman asli, Kami di sini untuk membantu Anda dengan Pinjaman untuk meringankan bisnis Anda dan menyelesaikan semua hutang Anda, kami menyediakan semua jenis pinjaman, besar atau kecil, ini adalah peluang Anda untuk finansial kebebasan.Kami menawarkan yang berikut ini.

    √ Pinjaman Bisnis Besar

    √ Pinjaman Bisnis Kecil

    √ Pinjaman Rumah Baru

    √ Pinjaman mobil

    √ Pinjaman Pertanian Besar atau kecil

    √ Pinjaman untuk proyek jangka panjang atau pendek

    √ Mulai Pinjaman bisnis

    √ Koperasi Pinjaman

    √ Pinjaman untuk Proyek yang ada

    Mengapa Anda harus memilih kami.

    + Kami memberikan pinjaman dengan suku bunga yang sangat rendah

    + Tidak masalah dari negara mana Anda berasal, kami akan meminjamkan Anda.

    + Proses kami sangat mudah dan sederhana. sangat orang bisa memahaminya.

    + Kami adalah perusahaan yang sangat jujur dan dapat diandalkan.

    + Kami tidak memberikan informasi pribadi Anda kepada siapa pun,

    informasi Anda aman bersama kami.

    Tujuan utama kami adalah meminjamkan sebanyak mungkin yang Anda inginkan dan siap untuk mendapatkan pinjaman, Anda harus mengatakan pada diri sendiri cukup, Anda tidak dapat terus membiarkan kurangnya uang membatasi pertumbuhan bisnis Anda. hubungi kami dengan informasi kontak kami di bawah ini dan biarkan kami bergandengan tangan dengan memberikan Anda pinjaman yang akan membantu mengembangkan bisnis Anda. Anda tidak perlu khawatir, kami sangat dapat dipercaya dan Bersedia meminjamkan Anda.

    Hubungi kami dengan:
    Perusahaan:  Femi Otedola Loan Firm  
    Email: femiotedolaloanfirm@gmail.com
    Email: femiotedolaloanfirm1@Outlook.com
    WA: +1(469) 464-5833 (Chat only) 
    WA: +1(806) 395-2203 (Chat only) 

    atau kunjungi Situs web kami dan gunakan Kontak Kami dan kami akan membalasnya kepada Anda.

    Situs web: https://femiotedolaloanfirm.blogspot.com

    Hubungi kami hari ini dan mari bantu mengembangkan bisnis Anda.

    ReplyDelete
  3. KESAKSIAN BAGAIMANA SAYA MENDAPATKAN PINJAMAN SAYA DARI PERUSAHAAN PINJAMAN DAN TERPERCAYA. Saya bernama Theresia Widiyasari dan saya tinggal di Australia, saya ingin menggunakan media ini untuk mengingatkan semua pencari pinjaman agar berhati-hati karena ada penipu di mana-mana. Beberapa bulan yang lalu saya mengalami kesulitan keuangan, dan karena keputusasaan saya, saya dibohongi oleh beberapa pemberi pinjaman online dengan nilai Rp75.890.000. Saya hampir kehilangan harapan sampai seorang teman saya yang merupakan seorang polisi merujuk saya ke sebuah perusahaan pinjaman yang sangat andal bernama DONNAHALL FUNDING LLC yang meminjamkan saya pinjaman tanpa jaminan sebesar Rp950.000.000 dalam 24 Jam tanpa tekanan. Jika Anda membutuhkan pinjaman apa pun, cukup hubungi mereka sekarang melalui email: (donnahallfundingllc@gmail.com). Saya menggunakan media ini untuk mengingatkan semua pencari pinjaman karena saya melewati di tangan para pemberi pinjaman palsu.
    Jika Anda memiliki pertanyaan, hubungi saya: {theresiawidiyasari@gmail.com}

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Nor Sa'adah Abdul Talib
Designed by UMIESUEstudio 2015